4 Ocak 2013 Cuma

Parti Makyajı

Merhabalar şekerler hafta sonu yaklaştı dolayısıyla gezme planlarıda yapıldı :)) Bende sizlere beğeneceğinizi düşündüğüm bol resimli  ışıl ışıl ,pırıl pırıl bir parti makyajı hazırladım..:)))) Öncelikle şunu belirteyim şu markayı kullandım vs. falan dememe gerek yok bence siz kendi zevkinize göre de elinizde artık hangi  renkler yada ürün varsa onları kullanın...:)


Öncelikle bu makyajımda koyu ve pırıltılı renkler kullandığım için özellikle allık seçimimin şeftali - pembe olduğuna dikkat çekmek istiyorum..Koyu renkleri kullandığınızda dudaklarınızı vurgulamamaya dikkat etmelisiniz daha çok nude tonları / lip gloss kullanmalısınız..
Evet makyajsız halim  korkmayınn :))

 İlk olarak ten makyajınızı hafif olarak uygulayın çünkü koyu renkler kullanılırken göz altlarınıza dökülme yapabilir buda istenmeyen görüntülere neden olur. Bu nedenle ten makyajınızı hafifçe uygulayın  daha sonra göz kapaklarınıza ilk olarak göz bazı / makyaj bazı uygulayın....

  • Ben resimlerde uyguladığım her adımı göstermeye çalıştım.Öncelikle koyu rengi göz kapağımın ortasından başlayarak eye liner uygularmış gibi dışa doğru çektim. Dış hattınızın düzgün olmasını istiyorsanız eğer şeffaf bant ile bantlayıp o şekilde uygulama yapabilirisiniz.Göz çukurluğunun çok az üstüne getirip orda koyu renk far uygulamamı bitirdim.Daha kolay bir uygulama isterseniz yumuşak siyah kaleminiz ile çizip daha sonra fırça yardımıyla da dağıta bilirsiniz.
  • Sol gözümde de gördüğünüz gibi göz pınarından başlayarak koyu renkli farımın üstüne gelecek şekilde benim far paletimde gördüğünüz beyaz/ pırıltılı gri rengimi uyguladım.İki rengi karıştırma fırçam ile karıştırdım.
  • Daha sonra göz kapağımın tam ortasına pembe rengi uyguladım.Yine sol gözümde gördüğünüz gibi uyguladığım pembe rengi yine dağıttım.

   

  •  Daha sonra yine siyah rengini alıp tekrar gözümün dış kısmına uyguladım. Ve simli eye linerımı kaş kemiğim hariç tüm gözüme uyguladım. Simli eye linerım kuruduktan sonra kaş kemiğimi far paletimdeki sedefli bej rengini uyguladım.( sol göz)




  •  Her iki gözümede aynı işlemi uyguladıktan sonra siyah eye liner uyguladım.Eye liner uygulamanızda dikkat etmeniz gereken unsur gözünüzün dış hattından geçen koyu renkli farınızın orantılı olmasıdır.Daha sonra koyu renkli farımı alt kirpiklerimin dış kısmından (eye liner çizgisinden yararlanarak) gözümün ortasına kadar uyguladım( 1.Resim sol göz). Daha sonra kaşlarımı , kaş farı ile doldurdum/şekillendirdim...Kirpiklerimi kıvırdım ve rimelimi uyguladım.Alt kirpiklerime de rimel uyguladım.




  •  Dudağımda ise nude bir ruj kullandım.




  •  Yüzümü gölgelendirdim , şeftali-pembe tonlarında ki allığımı uyguladım. Aydınlatıcımı elmacık kemiklerime, kaşlarımın ortasına, burun kemiğime, üst dudağımın üstüne ve çeneme en son olarak kaş kemiklerime uyguladım.

 veee makyajımın son haliii :)) umarım beğenmişsinizdir.
Çokkkk çokkkkk öpüyorummm  xoxoxox:))

11 yorum:

  1. vaW gozler dudaklar muhteşem tatlım sevdiimmm...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşşekkür ederim tatlım güzel düşüncen için:)

      Sil
  2. ellerine sağlık, gerçekten çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Allık rengini ve simli eyliner ını çok beğendim canım,eyelinerın ve allığın hangi markalar öğrenebilir miyim ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. allıgımın markası w7 serisi ise the cheek of ıt blush rengi baby pink ( ingilterede üretilen çok ucuz bir marka), simli eyelinerım aldığım bir beauty boxtan çıkmıştı ama aynılarını golden rose da çeşit çeşit üretiyor :) Siyah eyelinerımı soruyorsan o da classics diplinerı umarım yardımcı olabilmişimdir. http://www.w7trends.co.uk/

      Sil
    2. http://www.blushcosmetics.com/face/blusher/w7-blusher/w7-the-cheek-of-it-powder-blusher-baby-pink burada ürün mevcut :)

      Sil
  4. Göz makyajın mükemmel!keşke ben de göz makyajında bu kadar iyi olabilsem:/ Çok beğendim.Ayrıca cildin çok sağlıklı görünüyor, neredeyse pürüzsüz.yüz bakımında neler kullanıyorsun biraz bahsedebilir misin?Sürekli maske falan yaparmısın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşşekkür ederim :) http://beautywithema.blogspot.com/2013/03/cilt-bakm.html
      umarım merakını gidere bilmiş aynı zamanda da faydalı olabilmişimdir :))

      Sil
  5. süper bir makyaj olmuş mor pek sevmem ama çok harika uygulamışsın!

    YanıtlaSil