1 Ocak 2013 Salı

Maybelline Color Tattoo 24hr -Eternal Silver

 Merhabalarrr  2013 ün ilk gününü boş geçirerek  yayılmakla geçirmek olmazdı :))
Umarım herkez çok güzel bir şekilde sevdikleriyle birlikte yılbaşına girmiştir.. 2013 ün herkeze öncelikle her işin başı olan sağlık, sonrasında mutluluk ve en önemlisi huzur, şans getirmesini dilerim.:)) Dün akşam yedik içtik bu kilolar ne olacak offf off diyorsanız yakında bu blogta kilo vermek ile ilgili yazılar yazıyor olacağım takipte olunuz zayıf kalınız şekerler ;)  Şimdii gelelim asıl konuya  Maybelline ürünlerini seviyorum bu ürün gerçekten verilen paranın hakkını sonuna kadar veriyor. Kullanımı oldukça kolay krem farımız öyle köpük far vs gibi değil , cam kavanozda oldukça kaliteli bir ambalaja sahip. Türkiyede  Fiyatı 15-16 tl olarak değişiyor .Kıbrıs Rum kesiminde ise 10.50 euro :///... 
 Bendeki rengi Eternal Silver  çok güzel bir gri rengi , bir kaç rengi daha var aklımda olan :))
Birde ilginç bir şey var Maybelline firması dünya genelinde ülkelere farklı farklı renklerde bu serileri piyasaya sürmüş yabancı bloglarda birkaç rengini gördüm bayıldım:((..
 Kabında görünüşü bu şekilde eğer bronz renkleri seviyorsanız baz olarakta kullanıla bilir çünkü oldukça kalıcılar sürümü çok kolay fakat kurumadan dağıtmalısınız aksi taktirde dağıtamazsınız çünkü krem far göz kapağınızda sabitleniyor .
 Elimde görüntüsü bu şekilde ..İster tek başına sürüp eyeliner ile ister baz olarak isterseniz üzerinde gölgelendirmeler yaparak çok rahatlıkla uygulaya bilirsiniz. Aynı zamanda kalıcılığı renk yoğunluğu da cabası denemenizi öneririm :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder