24 Kasım 2013 Pazar

Garnier Nem Dengesi Karmadan Yağlıya Olan Ciltler (Yeşil Çay Özlü)


Merhabalar şu sıralar bloglarda yazısıyla çok sık karşılaştığınız bu krem hakkında bir yazı okuyacaksınız..Haziran ayında almış olduğum bu kremi kullanmaya başladığım süre boyunca hakkında ki oldukça net ve gerçekçi yorumlarımı göreceksiniz.Şu sıra tv reklamlarında dergilerde sıklıkla gördüğümüz Garnier Nem Dengesi Kremlerinden Karmadan yağlıya olan ciltler için özel olan bu sorbe krem hakkında herkez çok şey merak ediyor, kozmetik tutkunları, tabiki cilt bakımına önem verenler....Hatta cildindeki parlamalardan bıkan genç bayanlar...
Öncelikle blogumu takipte iseniz cilt tipimin karmadan yağlıya olduğunu biliyorsunuz demektir. Genellikle kremlerde seçimim cilt tipime göre olur. Bu kremin vaadin de ise  yağlanma kontrol altında diyor!  cilt tipi karmadan yağlı olan arkadaşlar iyi bilir bu pek mümkün değil yani ne yaparsak yapalım cildimiz asla gün sonuna kadar mat kalmıyor bunu kabullenmemiz lazım..Bu kremin içerisinde bişyler var nedir derseniz anlam veremediğim minik tanecikler var.Bu tanecikler muhtemelen matlaştırıcı ozellikte ve   uygulamaya yaparken kesinlikle rahatsız etmiyor.Kremin kokusu var ama bence rahatsız edici değil zaten sürdükten sonra çok kısa sürede kokusu kalmıyor. Temiz cildinize uyguladığınızda çok çabuk emiliyor ve cildiniz şahane bir şekilde nemleniyor.Ciddi ciddi nemlendiğini hissediyorsunuz.Krem çok hafif yapıda su bazlı bir ürün.


Sürüldükten sonra krem şeffaflaşıyor ve ciltle bütünleşiyor.

Kremi sürdüğünüzde ilk 2 saat boyunca mat kalıyorsunuz.Günün ilerleyen saatlerinde kaçınılmaz olarak parlıyorsunuz.Buna rağmen ilk sürdüğünüz andan itibaren cildiniz şahane nemleniyor.Kremin en büyük eksisi içerisinde hiç bir şekilde uv koruması olmaması..
Parabensiz olması bir çoğumuz güzel bir artı..
Aldığım ilk hafta bu kremi gündüz kremi olarak kullanmıştım..Fakat bu şekilde pek beğenmedim..Daha sonra kremi gece kremi olarak uyguladım ve çok hoşuma gitti..Tüm gün boyunca makyajdan yorulan cildimi temizledikten sonra bu kremi  gece uyguladığımda cildime verdiği o nemli hissi sevdiğim için bu şekilde kullanıyorum..
Bu kremi marketlerde 15 - 16 tl civarında bulabilirsiniz.
Sonuç olarak çokta bayılmadığım bu kremi sırf bitirmek için kullanıyorum.
Bu ürünü kendi param ile aldım..Görüşlerim tamamen kişiseldir..
Umarım faydalı bir yazı olmuştur :)
sevgiler xoxoxo:)

1 yorum:

  1. Saç Boyası Fiyatları  Çok güzel bir yazı son zamanlarda en çok
    gündemde olan kozmetik ürünleri ve kuaförler için en uygun malzemeler bu site üzerinde uygun fiyatlarla mevcuttur...

    YanıtlaSil