21 Ekim 2013 Pazartesi

Bayram indiriminden payıma düşenler


 Biten tatilin ardından güneşli bir pazartesinden Merhabalar :)  Türkiye de Gratis ve Watsons indirimlerini görüp alınanlar bloglarda yer almaya başlayınca ne kadar şanslısınızzz dedim :)) Moralim yerle bir halde iken bir baktım ki buycosmo loreal , maybelline ve daha bir çok markada %50 indirim yapmış daha öncede bu siteden alışveriş yapmış ve kendilerinden çok memnun kalmıştım bu nedenle hemen ihtiyacım olan ürünleri sepetime attım. Aldıklarımın hepsini aynı karede paylaştığım için üzgünüm.


  buycosmo  alışverişim den   Maybelline eyelinerları , Maybelline rimelleri ve Maybelline BB cremi aldım.En çok kullanılan ve indirimden sürekli ihtiyacım olan ürünleri aldım. Kendileri bana solda görünen makyaj çantasını hediye olarak göndermişler bilmiyordum görünce şaşırdım teşekkür ederim :) Down Under şampuanın seyahat boyu gelen hediyeler arasındaydı merak ettiğim bir üründü deneme fırsatım olacağı için mutluyum :) Gerçekten güvenerek alışverişinizi yapabilirsiniz. Çok hızlılar aldığınız ürünler elinize sağlam ulaşıyor. 50 tl üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajınız var:) 

kozmela alışverişim ise çok zorlu süreçten sonra elime ulaştı. Alışveriş sitesinin genel anlamda bazı sorunları var bir çok alışveriş yapan arkadaşlarda da aynı şey olmuş alışverişinizi yaptıktan sonra kargo takip numarası sizlere mail olarak atılmıyor. Siz siteye mail attığınız da size kargo takip numarası mail olarak atılıyor.Bunun dışında çağrı merkezinde ki arkadaşlar gerçekten çok yardımcı olmaya çalışıyorlar. Şöyle ki benim başıma gelen kargodan kaynaklanan problemlerden dolayı toplamda yaklaşık bi yarım saat kadar konuştuk. Oldukça sabırlılar ve memnuniyetiniz için çabalıyorlar. Eksiklerini yakın zamanda tamamlayacaklarını söylediler.Tahmin edebileceğiniz gibi real techniques  fırçalarını aldım.Şu an indirimdeler. Çağrı merkezinde ki görevliye ne zaman diğer fırçaların satışına başlayacaklarını sordum gelen talepler doğrultusunda diğer fırçalarında satışına yakın zamanda başlayacaklarını söylediler :)

Diğer ürünlerim ise Kıbrıs'tan :

ı love body butter ve  lotion kışın  kuruyan cildim için sık sık kullandığım ürünler fakat bu markayı ilk kez deneyeceğim.

Femfresh ise tüm kadınların aslında kullanması gereken genital bölge temizliğinde kullanılan sabun ..Bu tarz ürünler avon ve oriflame  markalarında da var ama ben katalog fln uğraşmak istemediğim için bunu tercih ettim.

Blistex Lip relief cream tekrar aldım kuruyan çatlayan dudaklara harika bakım yapıyor ..Yazısı burada.

Bioblas şampuan, Fresh'n Soft makyaj çıkarma mendilleri, Molfix ıslak mendil ve siyah nokta çıkarmak için olan bir zımbırtıyı ise süpermarketten aldım :)

Evet Bayram indirimlerinden bende nasibimi aldım böylece :)
Herkeze iyi bir hafta diliyorum :)
sevgiler xoxoxo:)


2 yorum:

  1. hayırlı olsun tatlım güzel şeyler almışsın maybellıne merak ediyorum bb kremini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim cnm evet elimdekiler biraz azalsın deneyeceğim bb kremi :)

      Sil