22 Ekim 2013 Salı

The Balm - Balm Jovi Pallete

Merhabalar 
Gratis indirimlerinden alınması gereken bir ürün olan ambalajı ile gönlümüzü kazanmış bir palet daha :))
Palette sedefli, mat,ışıltılı yapılara sahip farlar mevcut bu nedenle çok iş gören bir ürün başlı başına içerisinde  aydınlatıcı , allık , ve 2 adette ruj barındırmakta.Söylemeden geçemeyeceğim aynası çok tatlıı....:)

 Genel olarak palettin görünüşü bu şekilde : 

Heavy Metal yukardan aşağıya renklerin swatchları :
favorilerim ise lead zeppelin, alice copper 

Classical  ilk renk bu sırada ki son renk (malesef böyle swatchlamışım ters olmuş  :( ) Bu sıra hep mat yapıda farlardan oluşmakta. 


Alternative - Rock bu sıra da ters swatchlanmış :( en baştaki renk aslında en sonda ki renk..
Bu sıradaki renklerin hepsi favorim ama bling 1982 bir başka güzel bence :)  Koyu siyah gibi görünen renk olan The Stroke aslında koyu lacivert ve içerisinde mavi simler var 3. resimde flashlı çekimde tam rengini yansıta bildim.
Paletteki aydınlatıcı mary-lou aydınlacının ta kendisi ama palette ismi farklı  Disco disco olarak geçiyor. Altın ışıltılı şampanya tonunda olan bu rengi hem aydınlatıcı hemde far olarak kullanabilirsiniz. Hatta tüm gözünüze sürüp bir eyeliner ile kolay ve hoş bir göz makyajı yapabilirsiniz.
Allık ise Frat Boy allık olduğu söyleniyor. Bende bu allık olmadığı için bilemiyorum.Yine allığın adı pallette farklı Pop Pop olarak görülüyor. Çok hoş bir pembe - şeftali allık içerisinde ışıltı yok ,inanılmaz doğal duruyor.Yanlız allık beyaz ve buğday tenliler için çok hoş bir renk esmerlerde rengini pek belli etmeyecektir.
Palette 2 adette ruj mevcut.Bu rujlar palet ile yapacağınız her makyaj ile uyumlu olur. Kırmızı renk Vanilly mia moore ruj,pembe - nude renk ise koyu göz makyajında harika olacaktır Milly sanırım buda mai billsbepaid .Rujların kokusu yok oldukça yumuşak ve kalıcılar ,renklerini de güzel veriyorlar.
            Paletin rujları koruyan saklayan mıknatıslı kısmı açıldığında bu makyaj kombinleri önerilmekte..        

Bu palet kullanışlılığı düşünüldüğünde bence indirimsiz fiyatı ile bile alınmaya değer. The Balm markasının farlarının kalıcılığı, renk vermesi ve yumuşaklığı güzel :)
Fiyatı 60 tl olarak biliyorum.İndirimde 30 tl gibi bir fiyata alınabilecek güzel bir palet. Özellikle makyaja yeni başlayanlar için çok güzel bir ürün.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur.Bu paleti kullanarak yaptığım makyajları instagram hesabımdan takip edebilirsiniz :)
sevgiler xoxox:)
instagram ema_angelova 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder