8 Şubat 2013 Cuma

Maybelline Color Tattoo Krem Far - On and on Bronze






Maybelline Color Tattoo serisinin bu krem farlarına bayılıyorum tüm renkleri benim olsunnnnnn:)
Malesef Avrupada bu serinin limited edition renklerini çıkardılar renkler şahane yoğun istek üzerine özellikle bazı renklerini sürekli piyasaya sunmaya karar vermişlerrr...:))) Umarım Türkiye ye de gelir bu renkler ...Bizde istiyoruzzzz:) 
Neyse gelelim konumuza:)
Alışveriş postumda toplu resimde mevcuttu bu farlar bi müddet kullandım ve görüşlerimi artık sizlerle paylaşmak istiyorum..
Rengimiz   on and on bronze gerçekten şahane metalik bi renk... 
Günlük kullanım - gece kullanımda oldukça kullanışlı bi renk..
Pırıltılı bi far..Zaten bu serinin kalıcılığı, yumuşaklığı, renk yoğunluğu herkezin dilinde :) Aşağıda bir çok görsel ekledim çünkü rengi tam olarak göstermek istedim.







 İçinde minicik pırıltılar var kesinlikle kötü veya fazla durmuyor...Şahane bi renk..İçinde kızıllık olmayan çok güzel bi metalik bronz...



Fiyatları 16-17 tl olması gerek...Ama indirim zamanlarında çok daha uygun fiyatlara edine bileceğiniz bi ürün...Tavsiye ederim...Dediğim gibi ben bütün renklerini edineceğim...Umarım beğenmişsinizdir 
xoxoxoxo:))

5 yorum:

  1. Çook güzel far,bende de var akma bulaşma yapmadan bütün gün kalıyor..Keşke limited edition olmasaymış..Güle güle kullann:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gösterdiğim Maybelline farları limited edition değilller....Sürekli piyasada bulunan seriler...:)

      Sil
    2. yanlış yazmışım galiba:P
      Yurtdışında limited edition farklı renkleri de varmış,keşke öyle olmasaymış gibi bir şey demek istemiştim..8 tane rengini gördüm nette ama tr de yok malesef:/

      Sil
    3. öle malesef :(işte o limited edition renklerinden birkaçını sürekli çıkardıkları seriye eklemişler...Ama türkiyeye gelir mi bilemiyorum:(..inş gelir :)

      Sil
  2. color tattoo'ların en sevdiğim rengi.yurtdışında daha farklı renkleride varmış umarım hepsi gelir.bloğunuzu takipteytim,bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil