10 Şubat 2013 Pazar

Gırlz Only -Dry Shampoo (Party Nights)


Kuru şampuanlar şu sıralar pek bi revaçta bende birkaç blogda görüp merak etmiştim nasıldır? nedir? faydası var mı ? fln diye...Çünkü cidden saçlarım yağlıdır..Yani sabah yıkadığım saçlarım her ne hikmetse öğleden sonra 4 gibi yağlanmaya başlar...Özellikle  saçıma fön,maşa,pres gibi uygulamalarda bulunduysam..Tabi bu durum çok can sıkıcı özellikle soğuklar geldi geleli bi işkence halini almış durumda...
Daha sonra yine biraz araştırma yaptım ulaşıla bilir en iyi kuru şampuanlardan Gratiste  olduğunu keşfettim ocak ayında indirimli olarak 10 -11 tl gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyosam..
Bu markaya ait ürünler hakkında yabancı blog yazarlarıda iyi şeyler yazmışlar denemekte fayda var dedim...Bu markanın Avrupa da aslında 3 farklı serisi var pembe ,mor ve mavi ambalajlı olan kokuları farklı ürünler bunlar...Ama malesef bize 2 çeşitini getirmişler sağolsunlar:))
Gratiste bi pembe bide mavi ambalajlı olanları mevcut..:)
Bende ki görüldüğü üzere pembe olanı ismi parti geceleri  taze meyvemsi kokusu olduğu yazıyor ama bence değişik bi koku bu parfümsü biraz şekerli bi kokusu var...Bence kokusu  rahatsız edici değil çok şekerli olsaydı zaten çöpe atardım..Ürün 150 ml..
Kullanım şekli: spreyi saçtan 20 cm uzakta tutarak saça eşit olarak köklere gelecek şekilde uygulayın diyor..
İçinde bariz bi şekilde pudra var...Bu nedenle bence fırça ile saçınızda dağıtmanız gerekiyor...Aksi taktirde saçınızda pudranın beyazı kalabiliyor..Benim saçım platin buna rağmen erkek arkadaşım bile fark etti ...- saçına ne sürdün sen diplerin bembeyaz....diye :D
Özellikle koyu kumral ve saç rengi daha koyu olanlar kuru şampuanı uygulamada zorlana bilir pudra yüzünden..
Ürünün arkasında iki yıkama arasında saçlarınıza temiz,taze,canlı ve hacimli bir his sağlayarak yeniden hayat verir diyor ..
Sonuç:
Bi kere kuru şampuan uyguladıktan sonra aslında saçlarınız temizlenmiyor..Ama içindeki pudra sayesinde o yağlılık hissi azalıyor...Dolayısıyla hacim kazanıyor...Kuru şampuanın kokusu ise saçlarınızın temiz olduğu kanısına varmanıza neden oluyor..
Gerçekten işe yarayan acil zamanlarda kesinlikle bulundurulması gerek bi ürün...Vaat ettiğini yapıyor..




Waowww ne kadar çok  şey yazmışım ürün hakkında :))
Ama kafanızda soru işareti kalmaması amacındayım...Umarım sıkılmamışsınızdır okurken :)
xoxoxo:)

3 yorum:

  1. Aynen bende kullanıyorum çok memnunum mavisini almıştım ındırımdeyken 6 tl ye beyaz beyaz şeler bıraktı sinir oldum ama briyantınle diplere sürmeden yada waxla o beyazlar gidebiliyor .
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Mavisinide ben kullanıyorum :) favorilerim postunda tanıtmıştım ama ben uygularken diplere degil sacın bütününe puskurtuyorum dipte beyazlık filan kalmıyor,

    Arkadasim aslında sana bisey soracaktım, Kibrista MUA kozmetik markası satiliyormu acaba? Oraya Seyahate bir tanıdığımız gelecek istediklerim vardı ama bilmediğimden sipariş vermedim, bilgi verirsen sevinirim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıbrıs ta çoğu kozmetik markası yok....eczanelerde maybelline,max faktör,loreal bulunmakta...Kryolan, Flormar mağzaları var kapsamlı olarak...Ama malesef mua ürünleri yok benim bildiğim kadarıyla en azından lefkoşada yok...:( bende mua ürünlerini denemek istiyorum türkiyeye en uygun fiyatlarla dbms kozmetik getiriyor bi araştır istersen cnm:)

      Sil