25 Şubat 2013 Pazartesi

The Body Shop Camomile Gentle Eye Makeup Remover


Uzun süredir çeşitli nedenlerden dolayı ertelediğim bi post oldu :/
Neyse geç olsun güç olmasın dimi :))
The Body Shop ürünlerine karşı sırf doğal içeriklere sahip olduğu için bir ilgi duyuyorum...
Her gün makyaj yapanlar bilir geceleri yatmadan önce makyajlarını çıkarmalı ve bunu yaparken de iyi bir makyaj çıkarıcı kullanmalıyız aksi taktirde gözlerimiz tahriş olup hassasiyet oluşur...Yada göz çevremizde kuruluk meydana gelebilir..
Bu ürün her cilt tipine uygun bir ürün..
Su gibi şeffaf bir yapıya sahip..Oldukça bereketli bir ürün...Hafif köpürüyor.Ama sabunumsu değil..Yağsız bir temizleyici.
Malesef suya dayanıklı rimellerde pek işlevsel değil...Ürünün suya dayanıklı ürünleri çıkaran bi makyaj temizleyicisi daha var.Makyajınızı  aşağıda anlatacağım şekilde çıkardığınız taktirde memnun kalacağınıza inanıyorum..
İlk  aldığımda makyajımı temizlemek için disk pamuğa ürünü döküp makyajımı o şekilde çıkarmaya çalıştım...Bu durum pek hoşuma gitmedi çünkü;
  • Ürün pamuğa fazla geliyor buda dökülmeye neden oluyor ayrıca aldığınız fazla ürün gözünüze kaçıp gözünüzün yanmasına neden olabiliyor.
  • Ürün pamuk kullanıldığında işlevselliğini bi nebze kaybediyor.
  • Tabi bu durumda makyajınız çıkmıyor ve işlem tekrarlandıkça göz çevrenizde hasarlar meydana geliyor.
Kısacası ürünü bu şekilde kullanmanızı tavsiye etmem şayet bu şekilde kullanırsanız muhtemelen üründen nefret edeceksiniz .
Şimdi gelelim benim yöntemime ben en iyi ve en zararsız sonucu bu şekilde elde ettim.
  • Islak mendilinizin üzerine ürünü aşırıya kaçmadan yeterli miktarda dökün.Ve ürünün ıslak mendile dağılmasını sağlayın ben elimle ovalıyorum.
Tek mendil tüm makyajımı temizlemeye yeterli oluyor..Dediğim gibi  ben en iyi sonucu bu şekilde aldım...


  

Ürün içeriğine buradan bakabilirsiniz..
250 ml ve 6 aylık kullanım süresi var..İngiltere de üretilmiş bir ürün..



Eğer uygun fiyatlı,doğal içerikli ve yağsız bir formüle sahip bir makyaj temizleyicisi arıyorsanız..Denemenizde fayda var....
xoxoxox:))

16 Şubat 2013 Cumartesi

Çekilişş

Moda masallarının çekilişi..tıktık:)




Dörtdörtlükblog u takip edenlerin sayısı 1000 kişiye ulaşmış çekiliş var :) tıktık



Burda kozmetik konuşulur un  çekilişe tık tık:)



Gece Işıltısının çekilişi tık tık:)


Trend sokağı nın çekilişine buyurun..:)

13 Şubat 2013 Çarşamba

İstek Listesi :))

Makyaj bağımlısı özellikle makyaj mazemelerine aşırı ilgisi - bağımlılığı olan her kadın herhangi bir ürününün yarılandığını gördüğünde yeni ürün arayışına girer:)) Bende öyleyim...





Real Techniques Fıçaları şu sıralar çoğu blogda çok methediliyor...Tabi bende araştırma içerisindeyim uygun fiyat ve güvenli bi site arıyordum uzun zamandır buldum...Siparişimi vermek için sabırsızlanıyorum...Üstelik herkezin bahsettiği alışveriş sitesi ile benim bulduğum site arasındaki 100 tl gibi bi fiyat farkı mevcut...








 Diego Dalla Palma bu maskarayı geçenlerde Rum tarafında inceleme fırsatı buldum..Fırçası tamda benim sevdiğim gibi ...










Bourjois Beauty Full Volume Mascara yine denemek istediklerim arasında..





Bourjoıs markasına ait bu 3 fondötenide demek istiyorum...



İlk kez benim olmasını istediğim ürünleri sizlerle paylaşıyorum..Bu gördüğünüz ürünleri alır- kullanır ve ilerleyen günlerde blogumda yazılarını yazar fikirlerimi sizlerle paylaşabilirim..:)


xoxoxo:)

10 Şubat 2013 Pazar

Gırlz Only -Dry Shampoo (Party Nights)


Kuru şampuanlar şu sıralar pek bi revaçta bende birkaç blogda görüp merak etmiştim nasıldır? nedir? faydası var mı ? fln diye...Çünkü cidden saçlarım yağlıdır..Yani sabah yıkadığım saçlarım her ne hikmetse öğleden sonra 4 gibi yağlanmaya başlar...Özellikle  saçıma fön,maşa,pres gibi uygulamalarda bulunduysam..Tabi bu durum çok can sıkıcı özellikle soğuklar geldi geleli bi işkence halini almış durumda...
Daha sonra yine biraz araştırma yaptım ulaşıla bilir en iyi kuru şampuanlardan Gratiste  olduğunu keşfettim ocak ayında indirimli olarak 10 -11 tl gibi bi fiyatı vardı yanlış hatırlamıyosam..
Bu markaya ait ürünler hakkında yabancı blog yazarlarıda iyi şeyler yazmışlar denemekte fayda var dedim...Bu markanın Avrupa da aslında 3 farklı serisi var pembe ,mor ve mavi ambalajlı olan kokuları farklı ürünler bunlar...Ama malesef bize 2 çeşitini getirmişler sağolsunlar:))
Gratiste bi pembe bide mavi ambalajlı olanları mevcut..:)
Bende ki görüldüğü üzere pembe olanı ismi parti geceleri  taze meyvemsi kokusu olduğu yazıyor ama bence değişik bi koku bu parfümsü biraz şekerli bi kokusu var...Bence kokusu  rahatsız edici değil çok şekerli olsaydı zaten çöpe atardım..Ürün 150 ml..
Kullanım şekli: spreyi saçtan 20 cm uzakta tutarak saça eşit olarak köklere gelecek şekilde uygulayın diyor..
İçinde bariz bi şekilde pudra var...Bu nedenle bence fırça ile saçınızda dağıtmanız gerekiyor...Aksi taktirde saçınızda pudranın beyazı kalabiliyor..Benim saçım platin buna rağmen erkek arkadaşım bile fark etti ...- saçına ne sürdün sen diplerin bembeyaz....diye :D
Özellikle koyu kumral ve saç rengi daha koyu olanlar kuru şampuanı uygulamada zorlana bilir pudra yüzünden..
Ürünün arkasında iki yıkama arasında saçlarınıza temiz,taze,canlı ve hacimli bir his sağlayarak yeniden hayat verir diyor ..
Sonuç:
Bi kere kuru şampuan uyguladıktan sonra aslında saçlarınız temizlenmiyor..Ama içindeki pudra sayesinde o yağlılık hissi azalıyor...Dolayısıyla hacim kazanıyor...Kuru şampuanın kokusu ise saçlarınızın temiz olduğu kanısına varmanıza neden oluyor..
Gerçekten işe yarayan acil zamanlarda kesinlikle bulundurulması gerek bi ürün...Vaat ettiğini yapıyor..




Waowww ne kadar çok  şey yazmışım ürün hakkında :))
Ama kafanızda soru işareti kalmaması amacındayım...Umarım sıkılmamışsınızdır okurken :)
xoxoxo:)

8 Şubat 2013 Cuma

Maybelline Color Tattoo Krem Far - Eternal Gold



Evett şimdilik elimde bulunan tüm maybelline krem farlarımı bu postla birlikte sonlandırmış olacağım :/ 
Neyse gelelim eternal gold rengine bu rengimizde çok ışıltı oldukça pigmentli şahane bi altın rengi..
Işıl ışıl harika bi rengi var...dikkat ederseniz  minik minik sim yok  ışıltı mevcut bu farda....


   Gün ışığının fardaki etkisine bakarmısınızzzz...Çokkkk sevdim..




Maybelline Color Tattoo Krem Far - Permanent Taupe




Maybelline Color Tattoo Krem Farlarından Permanent Taupe rengini sizlere göstereceğim..Bu serideki farların aksine mat bi yapıya sahip çok güzel bi taupe rengi...Almadan önce serideki en çok korktuğum aslında kullanmakta en zorlanacağım fardı.. Fakat korktuğumun aksine en çok kullandığım far oldu..Mat oluşu rengin kolay dağıtılması..Tonunun çok güzel olması ve gözde duruşu ile kalbimi çaldı...Geldiğinden beridir en çok bu rengi kullanmışımdır..Ki zaten ortasının çukurlaştığı da görülebiliyor:))





 gri- kahve rengimsi mat şahane bi krem far...




Yine tam olarak rengi hakkında bi fikre sahip olabilmeniz açısından bir kaç görsel ekledim..fiyat 16-17 tl.. umarım beğenmişsinizdir...
xoxoxox:)

Maybelline Color Tattoo Krem Far - On and on Bronze






Maybelline Color Tattoo serisinin bu krem farlarına bayılıyorum tüm renkleri benim olsunnnnnn:)
Malesef Avrupada bu serinin limited edition renklerini çıkardılar renkler şahane yoğun istek üzerine özellikle bazı renklerini sürekli piyasaya sunmaya karar vermişlerrr...:))) Umarım Türkiye ye de gelir bu renkler ...Bizde istiyoruzzzz:) 
Neyse gelelim konumuza:)
Alışveriş postumda toplu resimde mevcuttu bu farlar bi müddet kullandım ve görüşlerimi artık sizlerle paylaşmak istiyorum..
Rengimiz   on and on bronze gerçekten şahane metalik bi renk... 
Günlük kullanım - gece kullanımda oldukça kullanışlı bi renk..
Pırıltılı bi far..Zaten bu serinin kalıcılığı, yumuşaklığı, renk yoğunluğu herkezin dilinde :) Aşağıda bir çok görsel ekledim çünkü rengi tam olarak göstermek istedim.







 İçinde minicik pırıltılar var kesinlikle kötü veya fazla durmuyor...Şahane bi renk..İçinde kızıllık olmayan çok güzel bi metalik bronz...



Fiyatları 16-17 tl olması gerek...Ama indirim zamanlarında çok daha uygun fiyatlara edine bileceğiniz bi ürün...Tavsiye ederim...Dediğim gibi ben bütün renklerini edineceğim...Umarım beğenmişsinizdir 
xoxoxoxo:))

5 Şubat 2013 Salı

Avon - Kırık Saç Uçları İçin Onarıcı Ve Besleyici Serum

7 seneye yakın kullandığım bittikçe aldığım...Ciddi anlamda saçlarımda farklılık yaratan serumdur..
Kokusunu yapısını çok seviyorum...Tabi sadece saç uçlarına kullanıyorum...Köklere sürdüğünüzde yağlandırıyo..
Bu tip serum kullanımlarında birkaç ürünü dönüşümlü olarak kullanmanızı tavsiye ederim..Sürekli kullanımda etkisini yitiriyor çünkü...En azından ben o şekilde kullanıyorum...:)
Katalogda görebileceğiniz..İndirimli olarak alırsanız da baldan tatlıdır kendisi...
Saçlarımı yıkadıktan sonra kurutma işlemini tamamlayıp daha sonra sadece saç uçlarıma  uyguluyorum..