24 Nisan 2013 Çarşamba

Makyaj 2 - Yeşil tonları

Merhabalar yaptığım anket sonucunda sizlerden gelen talep ile yeşil tonlarında bir göz makyajı yaptım umarım beğenirsiniz.Kullandığım ürünleri özellikle söylemiyorum elinizde hangi ürün var ise onu kullanın ben sarı kullandım siz beyaz - sedefli beyaz kullanın nasıl isterseniz yani yaratıcı olun :)
Öncelikle göz pınarında başlayarak altın rengi farımı uyguladım.
Bu arada alt kirpik dibimden kaşımıın bitimine doğru bir bant yapıştırdım.Bant koyu renkli farın bulaşmasını engelleyip daha temiz bir göz makyajı sağlayacak.


 Daha sonra banttan gözümün ortasına kadar göz çukurumun hafif üstüne gelecek şekilde  yeşil farımı uyguladım.
 Bir karıştırma fırçası yardımı ile renklerin daha homojen görünmesini sağladım.Yeşil farımı önceki adımda yaptığım gibi tekrardan uyguladım. Bantı çıkardım..Bantı çıkardığım bölgedeki keskin yeşil hattı hafifçe dağıttım..Ve yeşil farı alt kirpik diplerime uyguladım.
 Eyelinerımı çektikten sonra son aşama olan rimelimi uyguladım :)
   Bu arada kaş altında ve elmacık kemiklerimin üzerinde  aydınlatıcı olarak ise şu   yazımda belirttiğim ürünü kullandım..
xoxooxox:)

2 yorum:

  1. Merhaba :)) yoktun epeyidir...

    Makyaj bloglarını okurken farkettimki farda yeşil tonları pek rağbet görmüyor ve hatta sevilmiyor, Göz rengimiz benziyor bende en cok bu tonlarda makyaj yaparım altın pariltisiylada yeşil cok guzel uyum sağlamış( tam su anda gözümde var) aydinlaticida cok yakışmış, bayıldım makyajına emacim ^_^ sıra mavide bence ^_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet malesef vizelerim ve iş hayatımın yoğunluğundan dolayı öyle oldu :/ Evet yeşil tonları aslında bir çok göz rengine çok yakışır ama bu rengi kullanmak zor o yüzden pek rağbet görmez :)) sende de yeşil ve altın uyumu eminim çok hoş olmuştur..güzel yorumun için teşekkürler..sevgiler :)

      Sil