23 Nisan 2013 Salı

Bioderma Sebium Pore Refiner



Merhabalar 
Karma ve Yağlı cilt tipinin en büyük problemi gözenekler ve özellikle T bölgesinde ki parlamadır.
Öncelikle bu ürünü denemek amacıyla gözeneklerim için almıştım çünkü daha önce kullandığım ürün berbattı..Ürünü 3 haftadır kullanıyorum. Gözeneklerim de küçülme/kaybolma olmadı..Ama...
 Kullanım önerisinde mükemmel bir makyaj tabanıdır! demişler...Gerçekten doğru!! Daha önceleri sabah 9-10 gibi yaptığım makyajım 12-1 gibi yüzümde yağlı cildimin etkisiyle parlamalar meydana geliyordu ürünü kullandığımda ise öğleden sonra 4-5 gibi hafif bir parlama oluyor..Bu benim için mucizee gibi birşey:) 
 Ürün 30 ml ve 9 aylık bir kullanım süresi var.
 Görüldüğü üzere rengi beyaz ama cilde yaydıktan sonra şeffaflaşıyor.
Ürün çok katı olmamakla birlikte çokta sıvı sayılmaz.Kokusu var ile yok arası ( çoğu kişi fark etmez o derece)yüze uyguladığınızda kesinlikle koku kalmıyo.

Ürünü yüzünüze uyguladıktan sonra cildinizin ürün ile bütünleşmesini beklemelisiniz 2-3 dk kadar..daha sonra yüzünüzde ciddi anlamda bir matlık olacak ve kadifemsi bir cilde sahip olacaksınız.
Etkisini görebilmeniz için kırmızı çizginin sağ tarafına pore refiner uyguladım.sol tarafta hiçbir şey yok.Eğer farkı görememişseniz resmin üzerine tıklayıp resmi daha büyük olarak görebilirsiniz.(ciddi bir uğraş sonunda resmi çektim zira farkı görmenizi istedim)
Gözenek küçültmeyen ama iyi bir makyaj bazı istiyorsanız özellikle cilt tipiniz karma veya yağlı ise önereceğim bir üründür. Ama kuru ve normal cilt tipine sahip iseniz uzak durun derim..Bir çok farklı sitede yapılan kampanya/indirimler sayesinde çok uyguna alabileceğiniz bir ürün araştırmakta fayda var derim:)

2 yorum:

  1. Bu ürünü bende kullandım fakat bahsettiğin gibi gözenekler üzerinde hiçbir küçültme etkisi yok ama iyi bir makyaj bazı buna tamamen katılıyorum. Bende yazımda yer vereceğim bu ürüne beklerim bloguma da sevgiler:)

    YanıtlaSil