30 Aralık 2012 Pazar

Dıadermine ve Nivea Arındırıcı T- bölgesi bantları




Günaydınlarr :) Sabah sabah aslında çokta hoş olmayan çoğumuzun nefret ettiği siyah noktalardan kurtulma çabalarım sonucunda denediğim iki ürünü sizlerle paylaşağım. Evettt bende aynı sorunu yaşıyorum cilt doktorum özellikle T- bölgemdeki gözeneklerimin açık olduğunu sölemesi ile daha da dikkat etmeye temizliğine dikkat eder oldum. 
İlk olarak Nivea siyah nokta bantlarından başlayalım. Bu ürünü çok uzun zamandır kullandım etkisi bende çokta harika olmadı derinlemesine temizlik işte tüm siyah noktalarınız çıkmıyor bantın üzerine fakat yinede hiç yoktan iyidir diyorsunuz. Fiyat olarak biraz pahalı içinde çok az bant var. İçerisinde 2 çeşit bant mevcut biri alın ve çene için üçgen formunda diğeri ise burun bölgeniz için olan formu var.Aşağıdaki resimde görebilirsiniz resmi malesef ben paketini attığım için sadece içinden çıkan bantın paketini paylaşa biliyorum. Ürünün ambalajını ise sizler için nasıl göründüğü konusunda fikir olması açısından internetten buldum.Uygulayacağınız bölgeyi öncelikle ıslatıp daha sonra bantı yapıştırıp kurumasını bekliyorsunuz yaklaşık 15 dakika sonra dikkatlice ve yavaş bir şekilde çıkarıyorsunuz. Az da olsa işe yarıyor diye bilirim.





Dıadermıne arındırıcı T-bölgesi bantları ise Nivea markasına göre daha kullanışlı bantlar içermekte  fiyatıda daha pahalı fakat %50 indirimde bulursanız süperrr oluyor:) 
Dıadermıne bantlarda çeşitlilik yok hepsi aynı ebatta ve  paketin üzerinde de yüzümüzde kullanım şekillerini göstermekte. Ben bu bantlardan bi tık daha memnun kaldım. Her iki ürünün de kokusu ferah ve kullanımı da aynı şekilde dediğim gibi Dıadermıne bantlardan ben daha çok memnun kaldım. Eğer siyah noktalarınızdan  şikayetçi iseniz denemenizi  öneririm :)






19 yorum:

  1. mesajları neden sıldn kız bısım oldu :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya biraz karışıklık oldu silindiğini gördüğümde geç kalmıştım :(

      Sil
    2. hadı ya allahdan daha yeNı blog dusunsene bır senelık yorumların sılındıgını :) dusunemıyorum .

      Sil
    3. heheheh:D gece gece iyi güldürdün beni wallaii:D ayy ne fenaa olurdu marazımdan çatlardım heralde:D

      Sil
    4. :)) e yanı dedım bırDen noluyor yorum yazılmasını sevmıyrmu :))
      hehe

      Sil
    5. hehe yok cnm sevmezmiyim :)) iyi yorum ,kötü yorum yok eleştiriye açığız:)) diline ne geliyosa yorum olarak yaz :)) yorumuna sağlık derim:))

      Sil
    6. damam anlasdık sımdıden ozaman bende ole dusunuyorum aynen canım heb ıyı seyler yazılcak dıye brsey yok begenmedıysem begenmedım derım ben begendıysemde soylerım boyle dusunmen rahat olman sevındırdı benı :)
      bu arada burcun nedır :)))

      Sil
    7. rahat ol bende rahatım herkez rahat olsun:)) yay burcuyum ben yükselenim başak :)

      Sil
    8. hehe ıyıdır yaydır cok konuskandır patavatsızdırda pat dıye soyler karsıdakı adam neye uradıgını sasırır :)
      bende yay yukselen ay burcum yengeç ;)

      Sil
    9. haha övdün mü yerden yere mi vurdun kız ben anlayamadım :D yay burcunun dilinin kemiği yokdur aklına ne gelirse hemenden söyler içi dışı birdir haksızlığa hiç gelemez:)) Yengeç burcu evcimendir tam aile insanıdır kadınları anne olmaya en iyi adaylardır:)

      Sil
    10. vala kız bende yay oldugum ıcın oyleyımdır kendımede soylemıs oldum yerden yere vursamda patvatsızla dıl kemıgı yok aynı sey ısde :D delı dolu çatlagın bırıdır yay degısıklıge bayılır bır anı anınını tutmaz uzgunlugunude bellı etmez çakal yay :D
      cok gezer falan dıyor orda yengec devreye gırıyor ısde evı daha cok severım beN alıngan ve duygusalım aşırı hemde :/

      Sil
    11. Hehe tadını çıkarırız işte hayatın :) öle her gelen her giden üzecekse ohhooooo işimiz var ::)))))
      romantik böcüklerdir yengeçler :D

      Sil
    12. oyle cıkıyor ısde zaten tadı bınce ben sorarım kendı kendıme gelın guvey olmam karsıdakıde acık olmalı sorun varsa sorun vr demelı oyle sessız sakın kendınce trıb yapıp uzaklasan ınsanları hıc anlıyamamışımdır :S
      iviT çokk romatık hıslİyimdirde bocuktoşkom :))

      Sil
    13. öyle insanlara biz toplumca gerizekalı diyoruz gülümm boşver:D

      Sil
    14. hahaah kızz ıllahı aynen oyleler onyargıda bulunanlaRada dıyorum gerızekalı dıye kımılerı benden azar yıyor yıyor sonra hakaret ettı oluyorum durduk yere laf soylermıyım hıc bıldıklerı yok:/ :))

      Sil
  2. Bu arada bende yayım yükselenimde başak başaktan disiplinimi ve temizliğe düşkünlüğümü almışım ama patavatsız,heyecanlı,seyahatı seven,hırslı bir insanım tanıştığımıza sevindim kızlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni anlattın şu an:)) bende sevindim tatlım :))

      Sil
    2. hırs ıyı bısı degıldır ama yaycım ama ders başarı konusunda hırslıysan çok ıyıdir dıger anlamda hırslı ınsan kıskanç olur benım ınsanlara karsı hıcbır zaman kıskançlıgım olmadı yandan yandan bakmam bıle olmamıştır kızlar cok yapıyor genelde delı oluyorum ..!

      Sil
  3. İş Fikirleri
    https://isbufikirbu.blogspot.com/
    Teşekkürler

    YanıtlaSil