7 Eylül 2013 Cumartesi

Avéne Cleanance +30spf Solaıre -Sunscreen Protection


Merhabalar yaz bitti bittiyor :( ama ben daha yeni kullandığım güneş kremi hakkında sizlere bilgi vereceğim.Bu ürünü Bulgaristan'dan tatilde almıştım..Diğer aldığım ürünleri buradan toplu bir halde görebilirsiniz :)
Öncelikle bu ürün yağlı ve akneli ciltlere özel olarak formüle edilmiş  amacı cildinizin kolay emilimi ile yağlanmayı ve buna bağlı olarak aknelerin oluşumunu önlemek bence gerçekten güzel bir güneş kremi verilen paraya değer...Pompalı oldukça pratik bir ürün..Ürünin çok az bir miktarı yeterli oluyor ve ilk başta sürdüğünüzde yok bu benim cildime ağır diyosunuz ama 2 dakika geçmeden cildiniz kremi emiyor..Beyaz kalıntı kalmıyor yüzünüzde..Kokusu var bence rahatsız edici değil ferah bir kokusu var..Ama kokulara duyarlı iseniz eczanenizden tester isteyip önce kokusuna bakmanızda fayda var.


Ürün 50ml ve 12 ay kullanım süresi var. Hypoallergenıc bir ürün yani alerjiye neden olmaz.Paraben içermiyor.Ayrıca su geçirmez diyor..
Ben Kuzey Kıbrıs'ta yaşıyorum malum burada kışta bile güneş olur ve bildiğiniz yanarsınız..Daha doğrusu kış uzun sürmez...Dolayısıyla cildimiz güneşe mağdur kalır.Bu nedenle yaz ,kış sürekli güneş koruyucu kullanırım.. Bu güneş kremini +30 spf almamın nedenine gelecek olursak doktorlar 30 faktörün üzerinde korumaya sahip olan ürünleri tavsiye etmiyorlar..Güneş koruma faktörü arttıkça içerisindeki kimyasal ve zararlı maddelerinde arttığını söylüyorlar..Nedeni budur !

*Şimdi bu ürün yüzde parlama yapmıyor mu?
Karma ve yağlı cilt tipine sahip olanlar şimdi yazacaklarımı daha iyi anlayacaklardır...Hangi kremi sürersek sürelim yüzümüzde parlama olur  bu kullandığımız  kreme bağlı olarak 2 saat sonra olur belki 4 saat sonra bilinmez...Zaten yüzümüze hiç krem sürmez de 1 saat sonra aynaya baktığımızda yine yağlanma olur...Bu tarz ürünler ancak yağlanmayı geciktirir..Bu güneş koruma kremi ise bende 3 - 3.5 saat sonra T bölgemde parlama yaptı..Yaz ayında bu sıcaklarda bence çok normal....

Avéne kalitesi bence tartışılmaz ... Fiyatı 60 tl ama bir çok dermo kozmetik ürünleri satan sitelerden indirimde iken  daha uygun bir fiyata alabilirisiniz .. Umarım yardımcı olabilmiş sizleri bu ürünle ilgili aydınlata bilmişimdir..
 instagramda bende varım !! :)  Ema_Angelova 
Sevgiler xoxoxoxo:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder