31 Ekim 2013 Perşembe

Halloween Make up ( Comic book, pop art) Super Woman !

Merhabalar aslında bizim kutlamadığımız bir bayram bu fakat Kuzey Kıbrıs'ta cadılar bayramında kostümlü partiler oluyor çoğu mekanda, bende sırf bu eğlence için bu makyajı denemek/ yapmak istedim..Sebi Bebi 'nin kanalında görmüştüm :) ( youtube kanalını takibe almanızı tavsiye ederim  çok güzel saç / makyaj uygulama videoları var :))

Bu makyaj için aslında  çok fazla ürüne ihtiyacınız yok..Genelde yaptığınız cilt makyajınızın üzerine  yüz hatlarını çizmek için eyeliner'a ihtiyacınız var. Rengini beğendiğiniz herhangi çarpıcı bir far, Beyaz kalem, kırmızı ruj , rimel ve gloss.. Gerisi sizin hayal gücünüze bağlı :))


Bu arada halloween makyajı illa ki korkunç bir makyaj olmalı diye bir kural yok isterseniz şirin bir  tavşan olursunuz isterseniz vampir :) seçim sizin :))

instagram'dayım !! 
sevgiler xoxoxoxo :)

22 Ekim 2013 Salı

The Balm - Balm Jovi Pallete

Merhabalar 
Gratis indirimlerinden alınması gereken bir ürün olan ambalajı ile gönlümüzü kazanmış bir palet daha :))
Palette sedefli, mat,ışıltılı yapılara sahip farlar mevcut bu nedenle çok iş gören bir ürün başlı başına içerisinde  aydınlatıcı , allık , ve 2 adette ruj barındırmakta.Söylemeden geçemeyeceğim aynası çok tatlıı....:)

 Genel olarak palettin görünüşü bu şekilde : 

Heavy Metal yukardan aşağıya renklerin swatchları :
favorilerim ise lead zeppelin, alice copper 

Classical  ilk renk bu sırada ki son renk (malesef böyle swatchlamışım ters olmuş  :( ) Bu sıra hep mat yapıda farlardan oluşmakta. 


Alternative - Rock bu sıra da ters swatchlanmış :( en baştaki renk aslında en sonda ki renk..
Bu sıradaki renklerin hepsi favorim ama bling 1982 bir başka güzel bence :)  Koyu siyah gibi görünen renk olan The Stroke aslında koyu lacivert ve içerisinde mavi simler var 3. resimde flashlı çekimde tam rengini yansıta bildim.
Paletteki aydınlatıcı mary-lou aydınlacının ta kendisi ama palette ismi farklı  Disco disco olarak geçiyor. Altın ışıltılı şampanya tonunda olan bu rengi hem aydınlatıcı hemde far olarak kullanabilirsiniz. Hatta tüm gözünüze sürüp bir eyeliner ile kolay ve hoş bir göz makyajı yapabilirsiniz.
Allık ise Frat Boy allık olduğu söyleniyor. Bende bu allık olmadığı için bilemiyorum.Yine allığın adı pallette farklı Pop Pop olarak görülüyor. Çok hoş bir pembe - şeftali allık içerisinde ışıltı yok ,inanılmaz doğal duruyor.Yanlız allık beyaz ve buğday tenliler için çok hoş bir renk esmerlerde rengini pek belli etmeyecektir.
Palette 2 adette ruj mevcut.Bu rujlar palet ile yapacağınız her makyaj ile uyumlu olur. Kırmızı renk Vanilly mia moore ruj,pembe - nude renk ise koyu göz makyajında harika olacaktır Milly sanırım buda mai billsbepaid .Rujların kokusu yok oldukça yumuşak ve kalıcılar ,renklerini de güzel veriyorlar.
            Paletin rujları koruyan saklayan mıknatıslı kısmı açıldığında bu makyaj kombinleri önerilmekte..        

Bu palet kullanışlılığı düşünüldüğünde bence indirimsiz fiyatı ile bile alınmaya değer. The Balm markasının farlarının kalıcılığı, renk vermesi ve yumuşaklığı güzel :)
Fiyatı 60 tl olarak biliyorum.İndirimde 30 tl gibi bir fiyata alınabilecek güzel bir palet. Özellikle makyaja yeni başlayanlar için çok güzel bir ürün.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur.Bu paleti kullanarak yaptığım makyajları instagram hesabımdan takip edebilirsiniz :)
sevgiler xoxox:)
instagram ema_angelova 

21 Ekim 2013 Pazartesi

Bayram indiriminden payıma düşenler


 Biten tatilin ardından güneşli bir pazartesinden Merhabalar :)  Türkiye de Gratis ve Watsons indirimlerini görüp alınanlar bloglarda yer almaya başlayınca ne kadar şanslısınızzz dedim :)) Moralim yerle bir halde iken bir baktım ki buycosmo loreal , maybelline ve daha bir çok markada %50 indirim yapmış daha öncede bu siteden alışveriş yapmış ve kendilerinden çok memnun kalmıştım bu nedenle hemen ihtiyacım olan ürünleri sepetime attım. Aldıklarımın hepsini aynı karede paylaştığım için üzgünüm.


  buycosmo  alışverişim den   Maybelline eyelinerları , Maybelline rimelleri ve Maybelline BB cremi aldım.En çok kullanılan ve indirimden sürekli ihtiyacım olan ürünleri aldım. Kendileri bana solda görünen makyaj çantasını hediye olarak göndermişler bilmiyordum görünce şaşırdım teşekkür ederim :) Down Under şampuanın seyahat boyu gelen hediyeler arasındaydı merak ettiğim bir üründü deneme fırsatım olacağı için mutluyum :) Gerçekten güvenerek alışverişinizi yapabilirsiniz. Çok hızlılar aldığınız ürünler elinize sağlam ulaşıyor. 50 tl üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo avantajınız var:) 

kozmela alışverişim ise çok zorlu süreçten sonra elime ulaştı. Alışveriş sitesinin genel anlamda bazı sorunları var bir çok alışveriş yapan arkadaşlarda da aynı şey olmuş alışverişinizi yaptıktan sonra kargo takip numarası sizlere mail olarak atılmıyor. Siz siteye mail attığınız da size kargo takip numarası mail olarak atılıyor.Bunun dışında çağrı merkezinde ki arkadaşlar gerçekten çok yardımcı olmaya çalışıyorlar. Şöyle ki benim başıma gelen kargodan kaynaklanan problemlerden dolayı toplamda yaklaşık bi yarım saat kadar konuştuk. Oldukça sabırlılar ve memnuniyetiniz için çabalıyorlar. Eksiklerini yakın zamanda tamamlayacaklarını söylediler.Tahmin edebileceğiniz gibi real techniques  fırçalarını aldım.Şu an indirimdeler. Çağrı merkezinde ki görevliye ne zaman diğer fırçaların satışına başlayacaklarını sordum gelen talepler doğrultusunda diğer fırçalarında satışına yakın zamanda başlayacaklarını söylediler :)

Diğer ürünlerim ise Kıbrıs'tan :

ı love body butter ve  lotion kışın  kuruyan cildim için sık sık kullandığım ürünler fakat bu markayı ilk kez deneyeceğim.

Femfresh ise tüm kadınların aslında kullanması gereken genital bölge temizliğinde kullanılan sabun ..Bu tarz ürünler avon ve oriflame  markalarında da var ama ben katalog fln uğraşmak istemediğim için bunu tercih ettim.

Blistex Lip relief cream tekrar aldım kuruyan çatlayan dudaklara harika bakım yapıyor ..Yazısı burada.

Bioblas şampuan, Fresh'n Soft makyaj çıkarma mendilleri, Molfix ıslak mendil ve siyah nokta çıkarmak için olan bir zımbırtıyı ise süpermarketten aldım :)

Evet Bayram indirimlerinden bende nasibimi aldım böylece :)
Herkeze iyi bir hafta diliyorum :)
sevgiler xoxoxo:)


14 Ekim 2013 Pazartesi

The Balm Nude 'tude Palette


Merhabalar :) Bugün gratis bayram  indirimin son günü bazı aksaklıklar nedeniyle aslında indirim günlerinin başında yazmam gereken yazıyı son gün yazıyorum. The Balm markası gerek ambalaj gerekse ürün kalitesi ile gönlümüzü çalmış durumda :)
Hem günlük makyajlarda kullanıla bilecek hem de gece makyajlarında da işinize yarayacak bir palet bu..
İçerisinde sedefli , simli , mat farlar var bu nedenle çeşitli kombinasyon yapıla bilir. Dış paketi karton olmasına karşın oldukça sağlam büyük bir aynası da var.İçerisinde ki fırça çift taraflı ve oldukça kullanışlı acil durumlarda kurtarıcı bence..

                     Renklerin görünümü bu şekilde bazsız renklerini iyi                                          veriyorlar .Yapıları da güzel.
5 adet sedefli yapıda far mevcut : sassy - stubborn - selfish  ( üst sıra) , snobby - seductive (alt sıra)
3 adet simli yapıda far mevcut : sophisticated (üst sıra) , stand.offish - silly ( alt sıra)
4 adet mat yapıda far mevcut :sexy - serious (üst sıra) , sultry - sleek (alt sıra) 
Toplamda 12 adet far mevcut.

Doğal tonlarda makyajlar için oldukça güzel bir palet bazsız bile yeterli olabilirken renklerin kalitesi  ve kalıcılığı baz ile arttırıla bilir .
Bu paleti Gratis ler de bulabilirsiniz. Fiyat: 60 tl 

sevgiler xoxoxo







8 Ekim 2013 Salı

Bitenler



Merhabalar bir bitenler yazısı ile karşınızdayım. Malesef bitenler yazımda hiç renkli kozmetik yok :( Genelde en zor bitenler renkli kozmetik ürünleri :((  
Soldan sağa:

 Arrid deodorant: Oldukça büyük bir deodoranttı.Malesef pudralıydı yaz günü bol bol kullandım bitirdim.Kışın pudralı ürünler kıyafetlerde iz yapıyor bittiği için mutluyum bir daha almam..

Altın Yaprak Gül Suyu: Benim cilt bakım rutinim de her daim olan gül suyu vardır.Spreyli bir şişeye koyduğum gül suyunu yüzümü yıkadıktan sonra sıkıyorum.Makyaja başlamadan önce , makyajım bittikten sonra  pudralı görüntüyü yok etmek için yatmadan önce rahatlamak için kullanıyorum :)
Bu bitirdiğim 2. şişeydi. Tekrar alırım.

Mey Saf İspirto: Geceleri makyajımı temizledikten sonra pamuğun üzerine biraz ispirto döküp yüzümde geri kalan makyajı tam anlamıyla temizlemek için kullanıyorum.Tüm yüz yıkama rutinimden makyaj temizlemeden sonra bir de ispirto ile geçtiğimde pamuğun üzerinde makyaj artıkları olduğunu görmek yüzümün tamamen temizlendiğini hissetmeme neden oluyor.Yenisi alındı.( Kuru cilt tipine sahip olan arkadaşlar bunu yapmasın..Yada yapmak istiyorsalar bile iyi bir şekilde nemlendirme sağlamaları gerekiyor bunu unutmayın lütfen)

Colgate Plax: Sıradan bir ağız çalkalama suyu...Sürekli alınan bir şey :) Tekrar alırım.

Bioderma Sebium Gel Foaming Gel : Yağlı ciltler için sabunsuz temizleyici ben çok memnunum 2. şişeme geçtim bile :) Kurutmayan güzel bir temizleyici tavsiye edilir.Yazısına buradan bakabilirsiniz.

Dove Şampuan: Kokusu güzel bir şampuandı ama gözlerimi inanlımaz derecede yaktı. Aklınızda bulunsun şampuanınız ne kadar çok gözünüzü yakıyorsa içerisinde o kadar fazla zararlı madde ve kimyasallar vardır.
Her şampuan aslında gözleri yakar ama bazıları fena yakıyor hatta banyodan sonra gözleriniz kıpkırmızı oluyor işte bu şampuanda benim gözlerimi öyle yapıordu. Benim için şampuanın pek önemi yok elime geleni alırım :) Saç için önemli olan saç kremi ve  kullandığımız serumlar , maskeler , şampuanların iyileştirme özelliği olanlarına inanlar cidden boş iş peşindeler:)


Balea Kuru Şampuan : Yazısı burada.

Roc +50 Tinted Fluid Cream : Rengi aşırı derecede griydi.  Hafif bir üründü Kıbrıs'ın sıcağına güneşine iyi geldi. Bir daha almam farklı ürünler kullanmak daha cazip geliyor açıkçası :)

Avon Foot Works Sugar Lime Mojito Cooling Lotion : Bulgaristan tatilimde  yanıma aldığım tatilde bol bol yürüdüğüm için  bu ürünü her gece yatmadan önce uyguladım. Serinletici özelliği cidden güzeldi :) Kokusu şahaneydi :) artık kataloglarda görmüyorum malesef :( ürün bozulmadan kullanıp bitirdiğim  için memnunum.

Nivea Narlı Lip Balm : Eski formülleri yok artık bu niveaların beğenmiyorum zar zor kullandım bitti. Elimde çilekli olanı da var nasıl bitireceğim bilemiyorum :/

Nivea Med Protection : Diğer renkli çeşitlerine göre formülü daha farklıydı ve çok daha güzeldi. Bir daha alabilirim.

Dove deodorant: Yaz aylarında kurtarıcı ürünler bunlar özellikle bir ada da yaşıyorsanız :) Gerçi ben bu tarz olan deodorantları sevmiyorum daha çok kremsi ürünleri seviyorum :) Ama  sevdiğim gibi bulamazsam bir daha alabilirim.

Evet benim bitirdiğim ürünler bu kadardı :)  Bitenler artmalı ki stokları eritip yerine yenileri alınmalı dimi amaaa:))

sevgiler :)
xoxoxo

İnstagram ema_angelova 






5 Ekim 2013 Cumartesi

Çekiliş

Bakım Blogu 3. yaşında :)  şahane bir çekiliş düzenlemiş katılmak için  buraya buyurun :)
iyi şanslar :))

çekiliş haberi


Koyu Kırmızım'dan bu şahane çekilişe katılmak için sizleri buraya alalım :) 
iyi şanslar :)