31 Aralık 2012 Pazartesi

çekiliş duyurusu

 Çekilişş varr:))
http://guzelliknehri.blogspot.com/2012/12/cekilis-yazmz.html


Naslii.com 2 Yaşında çekilişi varr:)


https://www.facebook.com/nasliiblog


Güzellik kazanının çekilişi

http://guzellikkazani.com/2012/12/26/galata-cosmeticden-guzellik-kazani-takipcilerine-yeni-yil-hediyesi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=galata-cosmeticden-guzellik-kazani-takipcilerine-yeni-yil-hediyesi

Blistex - Lip Relief Cream

Merhabalar :)) 
Benim için kış günlerinde her zaman favori dudak koruyucusu budur!!! Çok güzel bir nane kokusu var.Sürdükten sonra biraz yanma oluyor sanki ama ben uzun zamandır kullandığım için artık hissetmiyorum :D Rengi aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi beyaz kremsi bi formülü var dudakta o beyazlık kayboluyor şeffaf oluyor. İlginç bişey dudaktaki ölü derileri yumuşatıp atıyor ve dudaklarınız yumuşak ve taze kalıyor:) Ben gece yatmadan önce sürüyorum sabah kalktığımda dudaklarım tazelenmiş oluyor :) eczanelerde bulabilirsiniz....Kullandığım en etkili dudak koruyucusu/ lip balmdır kendisi....









Loreal Studıo Secrets Professıonal Primer ( Makyaj Bazı)


Merhabalar 2012 nin son günü bugünnn:)) Herkezin yeni yılını kutlar yeni yılın
sizlere sağlık, mutluluk, huzur getirmesini dilerim...
Sizlere yılbaşı makyajınızın kalıcılığını artırmanız amacıyla bir makyaj bazı tanıtacağım :))
Loreal Studıo Secrets makyaj bazı  ürün 15 ml. açıldıktan sonra 24 ay ömrü bulunmakta.
Sizlere küçük gelebilir ama inanın ki  çok bereketli bi baz rengi resimlerde açık pembe olarak görülüyor ama dağıtıldığında aslında şeffaf olduğu anlaşılıyor. Sürümüne dikkat edilmeli eğer dağıtılmaz ise pütür pütür kalabiliryor. Kokusu yok . İçinde silikon var.Makyajın kalıcılığını kısmen artırıyor gözeneklerinizin görünümünü azaltıyor. Yüzünüzde bulunan çukurluk,  yara izleri vs gibi sorunlu bölgeleri doldurup kusursuz bi cilt elde etmenizi sağlıyor. Sürdükten sonra cildiniz kadife gibi oluyor :))  Özellikle kuru ve normal cilt tipine sahip olanlar sevecektir.Yağlı cilt tipine sahip iseniz cildinizde kadifemsi etkisi dışında pek fazla bir etki göremeyeceksiniz malesef  parlamayı engellemiyor . Yine de nasıl olmuyormuş bu makyaj bazı neymiş derseniz alıp deneyebilirsiniz.. 









 Ürünün dağıtıldıktan sonra elimde görünüşü hiç birşey yokmuş gibi görünüyor çünkü şeffaf :)))




sevgiler xoxoxo:)

30 Aralık 2012 Pazar

Gosh Effect Powder - SKY





 Gosh markasına karşı özel bir ilgim var rujlarını, farlarını, pudralarını pek bi sever bronzerlarına bayılırımm..
 Bu gösterdiğim pigment far beyaz renk ve içerisinde minik minik simler mevcut ben genel de  günlük makyajımda kullanacağım zaman göz kapağıma baz sürüp pigmetin kalıcılığını artırıyorum ve sadece eye liner çekip rimelimi sürüp makyajımı bitiriyorum.. Gece makyajımda ise daha çok smokey makyajda pırıltı katması yada sadece göz pınarlarına ve kaşlarımın altına aydınlatıcı olarak da kullanıyorum..










 Evet  aşağıda gördüğünüz resimde sol tarafta baz uygulanarak  sağ tarafta ise baz kullanılmadan  uygulanmıştır.Umarım fark anlaşıla biliyordur.:)







Dıadermine ve Nivea Arındırıcı T- bölgesi bantları




Günaydınlarr :) Sabah sabah aslında çokta hoş olmayan çoğumuzun nefret ettiği siyah noktalardan kurtulma çabalarım sonucunda denediğim iki ürünü sizlerle paylaşağım. Evettt bende aynı sorunu yaşıyorum cilt doktorum özellikle T- bölgemdeki gözeneklerimin açık olduğunu sölemesi ile daha da dikkat etmeye temizliğine dikkat eder oldum. 
İlk olarak Nivea siyah nokta bantlarından başlayalım. Bu ürünü çok uzun zamandır kullandım etkisi bende çokta harika olmadı derinlemesine temizlik işte tüm siyah noktalarınız çıkmıyor bantın üzerine fakat yinede hiç yoktan iyidir diyorsunuz. Fiyat olarak biraz pahalı içinde çok az bant var. İçerisinde 2 çeşit bant mevcut biri alın ve çene için üçgen formunda diğeri ise burun bölgeniz için olan formu var.Aşağıdaki resimde görebilirsiniz resmi malesef ben paketini attığım için sadece içinden çıkan bantın paketini paylaşa biliyorum. Ürünün ambalajını ise sizler için nasıl göründüğü konusunda fikir olması açısından internetten buldum.Uygulayacağınız bölgeyi öncelikle ıslatıp daha sonra bantı yapıştırıp kurumasını bekliyorsunuz yaklaşık 15 dakika sonra dikkatlice ve yavaş bir şekilde çıkarıyorsunuz. Az da olsa işe yarıyor diye bilirim.





Dıadermıne arındırıcı T-bölgesi bantları ise Nivea markasına göre daha kullanışlı bantlar içermekte  fiyatıda daha pahalı fakat %50 indirimde bulursanız süperrr oluyor:) 
Dıadermıne bantlarda çeşitlilik yok hepsi aynı ebatta ve  paketin üzerinde de yüzümüzde kullanım şekillerini göstermekte. Ben bu bantlardan bi tık daha memnun kaldım. Her iki ürünün de kokusu ferah ve kullanımı da aynı şekilde dediğim gibi Dıadermıne bantlardan ben daha çok memnun kaldım. Eğer siyah noktalarınızdan  şikayetçi iseniz denemenizi  öneririm :)






Bourjoıs kabuki fırçası


Yaklaşık 3 haftadır benimle bu arkadaş kendileriyle seviyeli bir birlikteliğimiz var hakkında tam karar vermiş değilim..Çok uygun bir fiyata denemek amacıyla aldım şimdilik bir sorun yok pudra uygulamak için sık güzel fakat kıllar pekte yumuşak değil... Yıkadığımda biraz dökülme yaptı ama sonra dökülme durdu ve kesinlikle koku yapmadı . Eğer sizde uygun fiyatlı işinizi görmesi amacıyla bu tip bir kabuki fırçasına ihtiyaç duyuyorsanız denemenizi öneririm..

Bioderma sebıum misel solüsyon

                       

Bioderma misel solisyonlar şu sıralar herkezin dilinde seviliyor ve çok tavsiye ediliyor!!
Ben yağlı bir cilt türüne sahibim o yüzden seçimlerim hep karma ve yağlı cilt tipine uygun ürünlerden oluyor. Bu solisyonu hem tonik olarak hemde makyaj çıkarıcı olarak kullabilirsiniz diyor firma...
Öncellikle eğer çok üşengeç biriyseniz çok seveceksiniz :)..
Tonik olarak ele alırsak yüzümü çok kurutmadığını ve yağ dengesini bozmadığını söyleye bilirim..
Fakat ben daha çok makyajımı çıkarmak için kullanıyorum. Çünkü göz makyajını çok kolay gözü yakmadan, hırpalamadan çok rahatlıkla çıkarıyor.Ayrıca benim  kalıcı rujlarımı can yakmadan bir tek o temizliyor bu yüzden çok seviyorummm:)) Kokusu varla yok arası beni rahatsız etmiyor en azından.. Ben öncelikle yüzümü yine Bioderma sebıum foaming gel ile yıkayıp ten makyajımı o şekilde çıkarıyorum daha sonra çıkmamış olan göz makyajımı ise solisyon ile kolayca çıkarıp başka bir pamuk ile yüzüme tonik olarak uyguluyorum yıkamadan gece kremimi uyguluyorum....
Güzel bir ürün gerçekten tavsiye edilir verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bereketli bir ürün.. 



29 Aralık 2012 Cumartesi

Merhabalar güzeller:))

       

       Merhabalar arkadaşlar sizlere çok sevdiğim özel ilgi alanım olan makyaj sanatı hakkında deneyimlerimi, sevdiklerimi, sevmediklerimi  sizlerinde fikri olması açısından paylaşmaya çalışacağım..Yavru vatan,  Kuzey  Kıbrıs Türk Cumhuriyetin den sizlere paylaşımda bulunacağım..